31 Ağustos 2016 Çarşamba

Eski Günler

Eski Günlerimiz ne kadar özel ve guzel günler çocukluğun gençliğin en özel zamanları.Benim için dolu dolu geçen zamanlar babam, ilk arkadaşım , ilk aşkım, üniversite yıllarım , ilk kaybim, ölümler , ayrılıklar, tarifi zor zamanlar. Hani insanın büyüdüğünde keşke o zaman şunu da yapsaydim dediği  zamanlar.Keske sevdiklerim ile daha çok vakit geçirseydim  keşke onu birakmasaydim ,keşke onu sevdiğimi soyleseydim keşke umut daha çok olsaydı daha cesaretli olsaydım keşke.Aslında olmaması gereken ama şimdi ki seni sen yapan keşkeler.Geç de olsa anladıysaniz benim gibi ne mutlu size.Gecmisdeki keskelerinize geri dönüşünüz yoksa bırakın şu anda umut aldığınız güzellikler sarsın etrafinızı....


Deniz Kızı

8 Ağustos 2016 Pazartesi

Özlem Karşılıklı Güzel



   Yüreğin eğer bir yangın yeri ise sevemediysen kaldığın yeri gitmek istiyorsan Onun yanına durma git.Söylemek istiyorsan ona sevdiğini  durma söyle
Özlediğini göstermek mi istiyorsun göster aç kocaman kollarını sımsıkı sarıl ona hiç sarılmamış gibi.
Anılarda yaşayıp kendini üzmekten vazgeç.Kendine yeni anılar yarat.
    Gittiginde seni sevdiğini gostermesine izin ver.Göstermiyor mu sevmemis mi senin gibi ..O zaman unut gitsin.Bırak kendini yeni umutlara..Değmemistir  çünkü senin sevgine Affet gitsin sensiz mutlu olacaksa bırak gitsin .




Deniz Kızı

5 Ağustos 2016 Cuma

Mavimsi Sevgi 2

Bir daha kim sever onu bu kadar.O mutlu olsun diye kim yalan söyler ben böyle mutlu olacağım diye kim gözyaşlarını içine akıtır. Kim sever onu bir daha böyle fotoğrafına her gece iyi geceler diyecek kadar. Belki kimse ...Ama bu onun içinse değer herseye gece yarısı döktüğüm gözyaşına hiç istemediğim bir oyun içinde maskeler takmaya değer.
Ve perde.......
Deniz Kızı


Deniz Kızı

3 Ağustos 2016 Çarşamba

Mavimsi sevgi



Kendini başkası için unutmak kendin olmaktan vazgeçmek sevgi bu olamaz.Sevgi daha özel bir duygu. Sevmediğin onun sevdiği herseye değer vermek ama kendinden vazgeçmeden . İnce bir çizgi aslında ben olmak ile biz olmak arasında. 

  Bazen ondan bile vazgeçmek  kendisi ile yaşamasını gerçekten başarması için.Çünkü bazı insanlar severken kendini unutur ve tamamen senin ile düşünceleri yoğunlaşırsa sana da zarar verir.Bilemez sevmesini kendini sevmediği için. Bu yüzden bazen bırakmak gerekir sevgiler gerçek olsa bile kendin için.
Kendin olduğun   gercek sevgilerin olsun
Deniz Kızı



Deniz Kızı